Merken


MOES is een Belgisch merk dat duurzaam design speelgoed ontwikkelt.

Het doel is om de creativiteit en motoriek van kinderen te stimuleren op een leuke en originele manier met herkenbare figuren uit hun dagelijkse leefomgeving.

De grootste bron van inspiratie halen zij uit de natuur. zij willen kinderen meeslepen in al het moois dat moederaarde ons biedt. Zij nemen hen mee op een reis rond de wereld die zal worden uitgestippeld door de eigentijdse collecties. Herkenning is een belangrijk element bij het bepalen van nieuwe vormen en figuren. Daarom betrekken zij hun doelpubliek nauw in deze fase van ontwerp. Kinderen zijn ongelooflijk creatief, en samen met hen krijgen deze producten hun definitieve vorm. MOES items lenen zich perfect om te gebruiken als open-ended play.  zij maken gebruik van tijdloze designs die passen in elk interieur. Op die manier maken zij niet enkel het kind, maar ook de ouders blij. Bovendien stimuleert dit de spontaniteit van het spelen. De producten kunnen steeds kunnen blijven staan in de ruimte en zijn meteen klaar voor gebruik.  Een thuis met kinderen moet uiteindelijk gekenmerkt worden door hun aanwezigheid. Laat die MOES dus maar rondslingeren! De producten van MOES stimuleren niet enkel de motoriek en creativiteit, ze nodigen ook uit tot samenspel. Dit vinden we van cruciaal belang! Samen met het hele gezin, vriendjes of vriendinnetjes, oma & opa, plezier en onvergetelijke momenten beleven. Bovendien zijn de producten passend voor verschillende leeftijden en groeien ze mee met de kinderen. Klein of groot, iedereen kan zich uitleven op de figuurtjes. 

Uiteraard is de veiligheid van uw kind van groot belang. Daarom worden onze producten steeds getest (EN-71) vooraleer deze op de markt verschijnen. De EVA foam is zeer zacht en licht en heeft een duurzaam karakter. De producten bevatten geen toxische stoffen. 

Haar naam is Lies. Mama van 3. Samen met Emma, Olivia & Emiel woont zij in Brasschaat in België.

In 2013 is Liezelijn geboren. Haar  alter-ego. Liezelijn komt van Lies & lijn. Kort samen gevat, haar stijl! Eenvoud. Oorspronkelijk met het idee van volledig voor illustratie en grafisch ontwerp te gaan. Maar de eerste verjaardag van Emiel besliste daar anders over. 2013 is het jaar van de allereerste verjaardagskroon.

In 2019 besloot zij om te springen, haar droom achterna en haar leven volledig op zijn kop te zetten. Ik kreeg op dat moment veel tegenwind van mijn omgeving. Een alleenstaande mama van drie die haar vaste job in het onderwijs opzegt… Maar hoe kon zij weten dat het een slecht idee zou zijn als zij het niet eens zou proberen? En hoe zou zij het tegendeel bewijzen zonder te springen? Hoe meer er werd aangeraden van het niet te doen hoe harder het begon te kriebelen om het wél te doen. Dus zij sprong! Zij sprong in het niet zo onbekende aangezien Liezelijn al een paar jaar mijn bijberoep was.

Vanaf die bewuste dag is Liezelijn niet langer een hobby. Maar wel iets waarmee zij haar gezin zou onderhouden. En net dat was de grootste angst van haar omgeving. Wat zij uiteraard begreep maar wat zij niet tegen hield om er kei hard voor te gaan. Zo is zij altijd geweest en zo zal zij altijd zijn. Dromen zijn er om waar te maken, om na te jagen… Durf te dromen en durf te springen. Je leeft maar 1 keer. Grijp dat leven, die kans, met beide handen!

Het beschermen van degenen van wie zij het meest houden is hun topprioriteit - hun kinderen, hun gezinnen en het milieu! Omdat wij allemaal van onze kinderen houden, zijn hun producten vrij van schadelijke stoffen. Omdat zij van onze omgeving houden, produceren zij meestal minder dan te veel. En zij zijn vooral succesvol in het verkopen van 100% handgemaakte artikelen, door  niet teveel voorraden te hebben, maken zij alleen wat nodig is! Dit zorgt voor minder verlies van stoffen in de lieve natuur!! Elk artikel is gemaakt door een vrouw - een moeder - met liefde. Zij zetten zichzelf in om andere kleine bedrijven, vrouwen en moeders, te ondersteunen. Daarom worden de producten 100% geproduceerd onder eerlijke omstandigheden. bekijk snel deze prachtige producten vind je in de webshop!

Toen zij in 2015 begonnen met het zoeken naar de beschikbare opties en het idee ontwikkelden van Scandinavische fitnessapparatuur van hoge kwaliteit die zou voldoen aan de hoogste ontwerpnormen, was het duidelijk dat duurzaam geproduceerd hout een ongeëvenaarde optie is om hun visies werkelijkheid te laten worden. – het idee van FitWood was geboren!Zij maakte al enkele jaren Fitnessapparatuur, met name muurbeugels en gymringen, vormen de basis van hun productfamilie en zullen ook in de toekomst een substantieel onderdeel van hun assortiment blijven. Naast het creëren van nieuwe fitnessapparatuur, ontwikkelen we momenteel echter producten die activiteit en welzijn vanuit een geheel nieuw perspectief ondersteunen om het dagelijks leven van de klanten te verbeteren. In de nabije toekomst zullen zij ook meer kinderproducten introduceren, omdat zij geloven dat een van de beste manieren om een ​​actieve levensstijl aan te leren, is om het van jongs af aan te leren. Daarom zullen zij in de toekomst investeren in drie thema's die voor ons belangrijk zijn: het bevorderen van een actieve levensstijl en welzijn, het creëren van duurzame hoogwaardige designproducten en het verbeteren van de ontwikkeling en veelzijdigheid van kinderen. De ecologische waarden van FitWood en het Scandinavische design zullen natuurlijk een essentieel onderdeel zijn van alles wat zij doen! Shop de prachtige klimboog in de webshop!

 

Volker Senger groeide op in het contemplatieve Obersinn.
Hij en zijn vrouw Sabine ontmoetten elkaar in Berlijn, waar hij een paar semesters psychologie studeerde.
Volker Senger groeide op in het contemplatieve Obersinn.
Hij en zijn vrouw Sabine ontmoetten elkaar in Berlijn, waar hij een paar semesters psychologie studeerde.
..Aan het begin van de zomer verhuisden zijn vrouw en hijzelf van de grote stad Berlijn naar Sinn, Zijn moeder had een kleine kledingfabriek in Obersinn. Hij werkte op de kinderboekenafdeling en het boek Kenneth Grahame's The Wind in the Willows had waarschijnlijk een grote invloed op hem als het om de muizenfamilie ging. Dit zijn verhalen met een mol, een water rat, pad en muis, elk dier heeft een specifiek karakter. Je reist door het bos, beleeft de vreemdste avonturen.
"Hij wilde een leuk verjaardagscadeau maken voor de tweejarige dochter van mijn vriend, het moest een knuffeldier zijn. Ze maakte samen een schets: het werd een muis. Natuurlijk zag ze er vandaag een beetje anders uit dan die van ons, want we hebben deze muizenkop op een normaal poppenlichaam gezet. Laura hield meer van haar muis dan van wat dan ook. Philip, zoals ze de muis noemde, moest overal heen. En al snel wilden de andere kinderen in de kinderwinkel ook zo'n dierenpop. Zij gingen met hun eerste collectie naar Berlijn en presenteerden deze moedig in alternatieve houten speelgoedwinkels. We waren enthousiast, de personages waren uniek. Onze dierenfamilie groeide, er kwam een ​​olifant bij en later de konijnen. 
De kant-en-klare moderne spelwerelden laten weinig ruimte voor fantasie en wijzen ook de weg naar onze consumptiemaatschappij. Ouders die hun kinderen geselecteerd speelgoed willen aanbieden en zo de consumptie van goedkope massaproducten willen tegengaan, voelen zich bijzonder aangetrokken tot onze dierenpoppen. Veel van onze klanten zijn mensen die zich bewust zijn van de gevaren van de wegwerpmaatschappij en dit willen overbrengen op hun kinderen. Voor deze ouders is het ook belangrijk dat onze dieren zijn gemaakt van natuurlijke materialen die vrij zijn van schadelijke stoffen, op een milieuvriendelijke manier zijn geproduceerd en op een sociaal rechtvaardige manier worden verwerkt.


Weet jij nog hoe het was om kind te zijn?

Als kind is alles avontuurlijk. Alles is nieuw En er kan van alles gebeuren! Haar naam is doris en zij is de bedenken van Petit Boum. Haar experimenten begonnen in 2016, spelenderwijze ontwierp zij deze magische flesjes! Zij had een droom, zij droomde van het perfecte speelgoed voor alle kinderen! Zij opende in 2008 een speelgoedwinkel met haar zus. Veel ouders spraken zij en veel ouders zeiden dan "welk speelgoed ik ook aanbied, hij/zij eindigde altijd met de fles" En daar was het! Het idee van Doris! Een fles gevuld met sensorische items! Magisch, Kleurrijk, Geluiden, lichtjes en hierdoor kunnen kinderen uren spelen met deze magische flesjes!

 

Doris heeft veel ups and downs gekend bij het maken van deze flesjes! Maar bleef achter haar product staan en ging net zolang door tot zij haar magische flesjes wel op een veilige manier aan kinderen kon aanbieden! En zie hier.... De prachtige collectie van petit boom!  

 

 

 

 

In een magische wereld, niet ver van de onze, leven de wijze en vrolijke dierenvriendjes van Picca Loulou.
Samen met hun geliefde vriendin Maan, brengen ze geluk en blijdschap aan kinderen overal.
De kleurrijke karakters zijn ontworpen om creativiteit en verbeelding bij je kleintje te ontwikkelen.
Ze zorgen voor een sprookjesachtige ervaring in hun kleine wereldje en vrolijken iedere kinderkamer op.

Lieve verhaaltjes zijn de basis voor de hoge kwaliteit handwerk van de Picca Loulou collectie.
De eerste collecties bestaan uit unieke knuffels en mooie decoratieve items voor de kinderkamer.

De romantische collectie bestaat uit duurzame en natuurlijke materialen zoals katoen en linnen
met een vulling van 100% gerecyclede PET flessen.
Sommige items zijn verpakt in prachtige speeldozen, perfect om mee spelen en te bewaren.
Het ultieme cadeau!

Spelen is niet alleen een vrijetijdsbesteding, gezien vanuit het perspectief van een volwassene. Spelen is een belangrijk onderdeel van het natuurlijke leer- en ontwikkelingsproces van een kind. Al spelend vormt het kind zijn eigen emotionele, sociale en cognitieve identiteit. Spelen is niet alleen een middel om zich uit te drukken, het is ook een buitengewoon belangrijk instrument om verbeeldingskracht en creativiteit aan te wakkeren.

” elou is een innovatief alternatief dat de spontaniteit wil herstellen die inherent is aan het educatieve proces van spelen “

Kurk is een drijvende, lichtbruine, natuurlijke substantie, verkregen uit de buitenste laag van de kurk eik. Het is het belangrijkste onderdeel van elou-speelgoed. 100% natuurlijk. Een hypoallergeen materiaal, compatibel met alle stadia van de ontwikkeling van het kind, waarvan de belangrijkste eigenschappen liggen in de zachte textuur, lichtheid en schokbestendigheid en absorptie-eigenschappen. Als grondstof, het
wordt al veel gebruikt in economische sectoren met steeds meer erkende toegevoegde waarde, zoals de bouw, luchtvaart en ruimtelijke ontwikkeling.  De ontwikkeling van Elou Toys steunt op de Portugese kennis en expertise over het omgaan met kurk als grondstof. Elou-speelgoed wordt ontwikkeld in samenwerking met enkele van de meest gerenommeerde nationale instellingen voor hoger onderwijs, om een gedifferentieerd product te bedenken dat voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen  Elou maakt deel uit van een kurk gerelateerd industrieel netwerk en profiteert zo van de diverse kennis en ervaring van haar partners, terwijl we ervoor zorgen dat hun technische vaardigheden de uniciteit weerspiegelen die we in onze producten willen omzetten.

De producten van Flow Amsterdam maken het leven makkelijker en gelukkiger. Ouders en kinderen kunnen genieten van onze blije producten voor een gelukkiger leven. Kinderen krijgen is heel bijzonder en ze verdienen alleen het beste. We willen ze de veiligheid, liefde en vertrouwen geven die ze nodig hebben om te groeien. Daar dragen zij als Flow Amsterdam graag aan bij.

De collectie bestaat uit functionele producten die stijlvol zijn gemaakt en makkelijk in gebruik zijn. Met deze producten willen zij laten zien dat eenvoud, functionaliteit en stijl perfect te combineren zijn. Met het enthousiaste team proberen zij een collectie producten op de markt te brengen die een glimlach op je gezicht toveren.

Zij vinden het belangrijk om de veilige omgeving en hoge kwaliteit van deze producten te waarborgen! 

Zij zijn een familiebedrijf dat bestaat uit haarzelf, Jenny, haar man Andy en hun drie kinderen (en belangrijkste producttesters) Callum, Finn en Jude. zij zijn gevestigd in Lymington, New Forest, een van de mooiste plekken om te wonen - nou ja, dat denken zij nog. The Little Coach House werd 3 jaar geleden geboren toen zij de grote beslissing namen om te verhuizen van hun drukke leven in Londen naar het idyllische platteland. Het bedrijf begon toen haar man besloot om elke dag het woon-werkverkeer naar Londen te verlaten en zich te concentreren op de dingen die hij het leukst vond: werken met hout en bij hun zijn. Jenny werkte als parttime onderwijzeres in het basisonderwijs en besloot na de geboorte van hun tweede kind thuis te blijven en te helpen met ons groeiende bedrijf.
Sindsdien hebben zij een succesvolle reeks leermiddelen voor kinderen gecreëerd die we hebben ontworpen op basis van mijn achtergrondkennis van lesgeven, maar ook op de behoeften van hun kinderen. zij zijn enorm gepassioneerd over hun producten en willen items maken die een leven lang meegaan.


Fair Trade Speelgoed PETTIEPET.

Wil je een speciaal knuffeldier cadeau? Hier vind je beste vrienden voor jong en oud. Deze schattige knuffels worden liefdevol met de hand gemaakt in Thailand bij NOOK NOOK (in het Thais: veel plezier). Wij wensen u veel plezier bij het ontdekken van de FUNimal knuffels en PettiePet dierenpoppen in deze online shop. Een teddybeer als knuffelvriend voor de kleinzoon, een knuffelkatje voor de kleindochter, een pluche hond als trouwe metgezel. Zij bieden een mooie selectie van schattige knuffels voor meisjes en jongens en voor alle leeftijden!

De PETTIEPETS nodigen u uit tot rollenspel. Met deze schattige dierenpoppen kan jouw kind de wereld van de fantasie bereizen. Ze nemen de kleine poppenmoeders en poppenvaders mee op sprookjesachtige of spannende avonturen. Voor de verkleedpoppen hebben zij een grote selectie kledingsets te bieden. In pyjama gaat het konijntje 's avonds naar bed, in bikini op strandvakantie, in balletjurk maakt het zijn grootse entree. Of het nu cowboy en indiaan is, prins en prinses, zeeman en piraat - veel verhalen zijn te bedenken met de PettiePet poppen en hun vele poppenkleren.

Voor de allerkleinsten zijn de PettiePets knuffelvriendjes en voor de ouderen zijn het creatieve speelmaatjes. Verkleden is niet alleen leuk, maar bevordert ook de motoriek en verbeeldingskracht van kinderen. Alle jurken zijn er in één maat, ze passen bij alle personages. De PettiePets komen uit Thailand en worden liefdevol met de hand gemaakt in het naaiatelier van Nook Nook onder de normen van eerlijke handel!