• Voor 13:00 uur besteld, is dezelfde werkdag verzonden*
  • Gratis verzenden vanaf €29,-*

Merken


Haar naam is Lies. Mama van 3. Samen met Emma, Olivia & Emiel woont zij in Brasschaat in België.

In 2013 is Liezelijn geboren. Haar  alter-ego. Liezelijn komt van Lies & lijn. Kort samen gevat, haar stijl! Eenvoud. Oorspronkelijk met het idee van volledig voor illustratie en grafisch ontwerp te gaan. Maar de eerste verjaardag van Emiel besliste daar anders over. 2013 is het jaar van de allereerste verjaardagskroon.

In 2019 besloot zij om te springen, haar droom achterna en haar leven volledig op zijn kop te zetten. Ik kreeg op dat moment veel tegenwind van mijn omgeving. Een alleenstaande mama van drie die haar vaste job in het onderwijs opzegt… Maar hoe kon zij weten dat het een slecht idee zou zijn als zij het niet eens zou proberen? En hoe zou zij het tegendeel bewijzen zonder te springen? Hoe meer er werd aangeraden van het niet te doen hoe harder het begon te kriebelen om het wél te doen. Dus zij sprong! Zij sprong in het niet zo onbekende aangezien Liezelijn al een paar jaar mijn bijberoep was.

Vanaf die bewuste dag is Liezelijn niet langer een hobby. Maar wel iets waarmee zij haar gezin zou onderhouden. En net dat was de grootste angst van haar omgeving. Wat zij uiteraard begreep maar wat zij niet tegen hield om er kei hard voor te gaan. Zo is zij altijd geweest en zo zal zij altijd zijn. Dromen zijn er om waar te maken, om na te jagen… Durf te dromen en durf te springen. Je leeft maar 1 keer. Grijp dat leven, die kans, met beide handen!

Haar naam is Olivia en zij is blij om het avontuur van haar label bada&bou met ons allemaal te delen. Deze reis begon enkele jaren geleden toen zij voor het eerst moeder werd.

Opgeleid als industrieel ontwerper ging zij aan de slag voor wereldberoemde ontwerpers en architecten tussen Frankrijk, Zweden en Duitsland. De meubels en objecten die zij ontwierp vulden haar leven en denken en omringden haar ook thuis. München werd haar uitverkoren huis waar zij projectleider was voor de wereldberoemde Designer Konstantin Grcic. 

Met een bewust gereduceerde en duurzame levensstijl stond zij voor de uitdaging om mooie en duurzame voorwerpen te vinden waar haar kinderen graag mee zouden spelen en leven. zij wilde dat haar kinderen dingen zouden hebben die ze in de loop van de tijd zouden waarderen en die op de een of andere manier relevant zouden blijven. Iets wat zij ook graag zou hebben in haar zorgvuldig ontworpen huis.

Aangezien esthetiek, kwaliteit en duurzaamheid waarden zijn die diep geworteld zijn in haar dagelijks leven, realiseerde zij zich dat zij het heft in eigen handen moest nemen.... en begon bada&bou. Een prachtig merk/ ontwerp, maar vooral een product met een prachtig verhaal!

De producten van Flow Amsterdam maken het leven makkelijker en gelukkiger. Ouders en kinderen kunnen genieten van onze blije producten voor een gelukkiger leven. Kinderen krijgen is heel bijzonder en ze verdienen alleen het beste. We willen ze de veiligheid, liefde en vertrouwen geven die ze nodig hebben om te groeien. Daar dragen zij als Flow Amsterdam graag aan bij.

De collectie bestaat uit functionele producten die stijlvol zijn gemaakt en makkelijk in gebruik zijn. Met deze producten willen zij laten zien dat eenvoud, functionaliteit en stijl perfect te combineren zijn. Met het enthousiaste team proberen zij een collectie producten op de markt te brengen die een glimlach op je gezicht toveren.

Zij vinden het belangrijk om de veilige omgeving en hoge kwaliteit van deze producten te waarborgen! 


In een magische wereld, niet ver van de onze, leven de wijze en vrolijke dierenvriendjes van Picca Loulou.
Samen met hun geliefde vriendin Maan, brengen ze geluk en blijdschap aan kinderen overal.
De kleurrijke karakters zijn ontworpen om creativiteit en verbeelding bij je kleintje te ontwikkelen.
Ze zorgen voor een sprookjesachtige ervaring in hun kleine wereldje en vrolijken iedere kinderkamer op.

Lieve verhaaltjes zijn de basis voor de hoge kwaliteit handwerk van de Picca Loulou collectie.
De eerste collecties bestaan uit unieke knuffels en mooie decoratieve items voor de kinderkamer.

De romantische collectie bestaat uit duurzame en natuurlijke materialen zoals katoen en linnen
met een vulling van 100% gerecyclede PET flessen.
Sommige items zijn verpakt in prachtige speeldozen, perfect om mee spelen en te bewaren.
Het ultieme cadeau!

Kids Boetiek by Ootje Kadootjeis een trendy merk voor kinderen. Bijna al hun producten worden met veel liefde handgemaakt in Europa. De collectie bestaat uit houten speelgoed, kartonnen speelgoed, kinderkoffertjes, babyaccessoires, nachtlampjes en muziekdoosjes. Zij  staan voor hip, duurzaam en eco vriendelijk. Voor hun rood regenboogkoffertje werden zij beloond met een bronzen Junior Design Award 2018 in de categorie 'best travel product for children'.  sinds enkele tijd heet hun prachtige merk geen kids boetiek meer maar O That- we love baby and kids

Bekijk de prachtige producten voor een leuk cadeautje!

Qurkies worden gemaakt van een afvalstroom van de fleskurken industrie. Qurkies zijn dus van kurk. Kurk is een super duurzaam materiaal. Het is een echte CO2 spons en het is heel goed te recyclen. Qurkies zijn bedacht door Ruud van den Heijkant. Een Nederlandse productontwerper en een vader van twee. “Toen hij voor het eerst vader werd, was hij verbaasd over de hoeveelheid plastic die voor speelgoed werd gebruikt. Plastic heeft een ecologische voetafdruk van een dinosaurus. Dus niet iets dat je graag aan je kinderen wilt geven. hij wilde een iconisch exemplaar van een plastic speelgoed nemen en dat in iets natuurlijks veranderen.” Het idee voor Qurkies was geboren. Qurkies werd daarna succesvol gefinancierd op Kickstarter in maart 2018. “Productontwerp gaat over concessies. We moeten ophouden met altijd maar concessies te doen op onze omgeving. Ecologisch ontwerp wordt niet alleen uitgedrukt in de Qurkies blokken, maar ook in onze verpakking en bedrijfsvoering. Zij minimaliseren materiaal en vermijden plastic. De stroom komt van zonnepanelen en pakketjes afleveren doen we op de fiets”. In 2019 is Qurkies geselecteerd en certificeerd door de Solar Impulse Foundation als 1van1000 mooie duurzame product initiatieven.


BeYoona is een jong label voor fairmade, funky en kwalitatieve viltproducten.

Haar naam  is Johanna . zij is van oorsprong grafisch ontwerpster met een voorliefde voor productdesign en interieurdecoratie. In februari 2019 bezocht zij Nepal en ontmoette zij dankzij Hilda Riesebos van MooiVilt een aantal fantastische vrouwen met viltbedrijven in Kathmandu. Zij is zelf schetsen gaan maken om te zien hoe dat zou gaan uitpakken in vilt en zij werd meteen verliefd op het materiaal, het proces en de mogelijkheden. En de rest is geschiedenis. In mei 2019 zijn zij gaan samenwerken en sindsdien maken deze geweldige vrouwen hoogwaardige viltproducten voor Beyoona. haar bedrijf groeit en na publicaties in VTWonen en in de Happinez Kids is het hard gegaan. En gaaf om te zien dat de groei met haar bedrijf dan uiteraard hand-in-hand gaat met de groei van die Nepalese bedrijven. Met hen gaaat zij graag de strijd aan om Europa te betoveren met de Fairmade/Handmade en MadeWithLove items van BeYoona! BeYoona is kleinschalig en persoonlijk. Er wordt niet in enorme bulken geproduceerd; de kwaliteit van het product en welzijn en welbevinden van de makers en maaksters ervan staan voorop! 

Mamatoyz is een houten speelgoedmerk opgericht in 2014 door 3 industriële ontwerpers wiens projecten op veel verschillende gebieden zijn bekroond. Het ontwerpteam van MamaToyz, dat al veel ontwerpen in de speelgoedsector heeft geïmplementeerd, combineert met zijn ervaring, ontwerpcapaciteit en kennis van houtmaterialen in deze sector, waardoor gebruikersgerichte, hoogwaardige en originele ontwerpen kunnen ontstaan. Elk product ontwerpt in overeenstemming met de ontwikkeling van baby's door een gedetailleerd marktonderzoek uit te voeren, de voor- en nadelen van de producten op de markt door het ontwerpteam te observeren en ideeën uit te wisselen met gespecialiseerde artsen.

Een prachtmerk wat zich verdiept in het maken van elk product! 

Het beschermen van degenen van wie zij het meest houden is hun topprioriteit - hun kinderen, hun gezinnen en het milieu! Omdat wij allemaal van onze kinderen houden, zijn hun producten vrij van schadelijke stoffen. Omdat zij van onze omgeving houden, produceren zij meestal minder dan te veel. En zij zijn vooral succesvol in het verkopen van 100% handgemaakte artikelen, door  niet teveel voorraden te hebben, maken zij alleen wat nodig is! Dit zorgt voor minder verlies van stoffen in de lieve natuur!! Elk artikel is gemaakt door een vrouw - een moeder - met liefde. Zij zetten zichzelf in om andere kleine bedrijven, vrouwen en moeders, te ondersteunen. Daarom worden de producten 100% geproduceerd onder eerlijke omstandigheden. bekijk snel deze prachtige producten vind je in de webshop!