• Voor 13:00 uur besteld, is dezelfde werkdag verzonden
  • Vrolijk verpakt
  • Duurzame merken
  • GRATIS verzenden vanaf €29,-*

Het verhaal achter LouLou Kids


Hi! Mijn naam is Sam! Leuk dat je even komt kijken wie het gezicht achter LouLou Kids is!

 

Na mijn studie Sociaal Pedagogisch Werker ben ik begonnen te werken in de kinderopvang, na enkele jaren en veel studies verder, ben ik mij bezig gaan houden met de producten waarmee wordt gespeelt op een kinderdagverblijf. Waar komt het vandaan? Wat is de functie ervan? Hoe wordt het gemaakt? Deze vragen werden soms beantwoord op een (nog niet) duurzame manier. Kinderen zijn (in mijn ogen) onze toekomst en daarom vind ik het belangrijk om een verschil te kunnen maken en te beginnen met het verduurzamen van speelgoed! 

Zelf ben ik moeder van twee kinderen en merk vooral dat mijn kinderen het verhaal achter het product interessant vinden om te weten. Waar komt het vandaan, Wie heeft het gemaakt, maar vooral ook de wat kun je ermee doen? Wist jij dat je enorm veel leuk duurzaam, milieuvriendelijk en/of handgemaakt speelgoed kunt vinden? De producten die in deze webshop worden aangeboden zijn op een eerlijke, handgemaakte, milieuvriendelijke en/of bewuste manier gemaakt. Het verhaal achter het product staat centraal. Maar ook wordt er gekeken naar de functie! Want speelgoed waar je (spelenderwijze) van kunt leren is natuurlijk super tof! Elk product wordt door ons bekeken, getest en beoordeeld voordat dit in de webshop mag worden toegevoegd. (Dit testen wordt natuurlijk gedaan door de twee kleuters achter LouLou Kids)         Dus ga op ontdekkingsreis in de webshop, Laat je inspireren door de verhalen van de merken, maar natuurlijk ook van de producten! 

Een product is niet zomaar een product, het is een stap naar het verduurzamen van onze toekomst!  Zowel voor jouw als voor onze kinderen.  

 

Liefs, 

Sam