Het verhaal achter LouLou Kids


Hi! Ik stel mij graag digitaal aan je voor :)

 

Ik ben Sam, Het gezicht achter LouLou Kids

Na mijn studie Sociaal Pedagogisch Werker ben ik begonnen te werken in de kinderopvang, na enkele jaren en veel studies verder, ben ik mij bezig gaan houden met de producten waarmee wordt gespeelt op een kinderdagverblijf. Waar komt het vandaan? Wat is de functie ervan? Hoe wordt het gemaakt?  Toen ik zelf zwanger was, zag ik door de (speelgoed)bomen het bos niet meer, alles was leuk en soms waren er honderden van te vinden. Maar juist die items die je niet zag staan, of achteraan geschoven in de winkel vond ik interessant. Zelf ben ik moeder van twee kinderen en merk nu de impact van speelgoed op kinderen, er is zoveel! maar welk speelgoed is duurzaam? Met welk speelgoed doen zij langer dan het einde van de winkel, maar vooral de functie van het speelgoed, spelenderwijze leren terwijl jouw kleintje dat niet doorheeft, maar hierdoor wel enorm gestimuleerd wordt, dat leek mij interessant! Hier wilde ik graag meer over weten! 

 

 Wist jij dat je enorm veel leuk duurzaam, milieuvriendelijk en/of handgemaakt speelgoed kunt vinden? De producten die in deze webshop worden aangeboden zijn op een eerlijke, handgemaakte, milieuvriendelijke en/of bewuste manier gemaakt. Het verhaal achter het product staat centraal. Maar ook wordt er gekeken naar de functie! Want speelgoed waar je (spelenderwijze) van kunt leren is natuurlijk super tof! Elk product wordt door ons bekeken, getest en beoordeeld voordat dit in de webshop mag worden toegevoegd. (Dit testen wordt natuurlijk gedaan door de twee kleuters achter LouLou Kids)     

   Dus ga op ontdekkingsreis in de webshop, Laat je inspireren door de verhalen van de merken, maar natuurlijk ook van de producten! 

Een product is niet zomaar een product, het is een product met een verhaal.  

 

Liefs, 

Sam