• Voor 13:00 uur besteld, is dezelfde werkdag verzonden
  • Vrolijk verpakt
  • Duurzame merken
  • GRATIS verzenden vanaf €29,-*

Wat geef ik met Sinterklaas cadeau?

Gepubliceerd op 27 oktober 2022 om 11:23

Het is weer bijna de tijd van het jaar... De speelgoedboeken vallen alweer op de deurmat en alle kinderen beginnen weer met het maken van hun verlanglijstjes.. Maar wat nu als jouw kindje te jong is voor een verlanglijstje of jij zelf, als papa of mama, ook nog wat inspraak wilt hebben in de cadeautjes die de sint komt brengen, of gewoon echt even door de bomen het bos niet meer ziet?

In deze Blog geef ik je graag tips en hoop ik je een klein beetje op weg te helpen. 

1) De knuffels van Senger Naturwelt zijn natuurlijk altijd fantastisch om te geven. Deze kun je geven bij elke leeftijd. Bij kleintjes tegen hun buikkrampjes, maar ook wanneer jouw kleintje ziek is of het simpel weg koud heeft. Maar ook bij kinderen die wat moeilijk in slaap komen kan deze knuffel enorm goed helpen. De knuffels zijn niet alleen SUPER zacht, maar ook nog eens voorzien van een pittenzakje. Wanneer je kindje lekker naar bed gaat verwarm je deze even en hij/zij slaapt heerlijk! En zoals je kunt zien is er een small en large versie. En de large is echt LARGE! 

Bekijk deze prachtige collectie hier!

2)  Hier staat toch echt de klimboog van Fitwood! Niet alleen kan deze klimboog op meerdere manieren gebruikt worden, maar je stimuleert ook nog eens de grove motoriek/zelfvertrouwen en fijne motoriek van jouw kleintje! En heb je ook al gezien dat deze klimboog vanaf 0 jaar al te gebruiken is, deze vele jaren mee kan en ook nog eens fantastisch staat in jouw interieur! (Soms ook belangrijk voor mama's, knipoog) Ook kun je de klimboog voorzien van een kussen of een glij en/of klimbaan voor nog meer uitdaging! Een prachtig cadeau om samen te geven (met bijvoorbeeld opa's en oma's.)

Bekijk de collectie hier!

3) De knuffels van Picca LouLou, deze kunnen eigenlijk altijd! Gebleken is dat kinderen van elke leeftijd zich prettiger op zijn/haar gemak voelen met een vriendje in hun hand. Denk aan de eerste schooldag/kinderdagverblijf/ peuterspeelzaal wanneer jouw kleintje de klas binnenkomt en jouw handje strak vastpakt. Wetende dat jij die weer los moet gaan laten, maar zijn/haar knuffel mag blijven! Op dit soort spannende momenten is daar die ene knuffel die hem/haar erdoorheen helpt. En vriendjes kun je natuurlijk niet genoeg hebben.

Bekijk de collectie hier

4) De prachtige producten van The little Coach House. De naam zegt het eigenlijk al, de kleine coach. Deze prachtige handgemaakte exemplaren zijn niet alleen fantastisch om naar te kijken, maar je kunt je kindje ook spelenderwijze voorbereiden op de basisschool. Of wanneer jouw kindje begint te leren schrijven. Het schrijven in zand is de ultieme manier om te leren schrijven zonder ook maar iets fout te doen! Want dat gum je zo weer weg, knipoog. En wat dacht je van de Telborden? Leer samen met  jouw kindje de cijfers van 1 tot 10 te leren. Zoek de mooiste items bij elkaar, van het bos of natuur, en leg deze bij de juiste cijfers. En als je iets ouder bent, maak je er gewoon rekensommen van! 

Bekijk deze collectie hier

5) De collectie van Bada en Bou. Ook hier kun je meerdere jaren mee spelen. De olifant heeft een opbergruimte waar jouw kleintje zijn/haar knuffels/speelgoed of schatten in kan verstoppen en omdat Bou rolt, kan deze overal mee naartoe. Chill of Stuiter weg met Da, of schommel heerlijk op de schommelende walvis! Deze producten zijn niet alleen voor kinderen een plezier om mee op avontuur te gaan, maar staan ook nog eens heel tof in je interieur! 

Bekijk deze prachtige collectie hier

Ik hoop jou hierbij een klein beetje te hebben geholpen in de, vind ik zelf, leukste tijd van het jaar! Deze items hebben allemaal een eigen bijdrage in de ontwikkeling van jouw kind. Deze prachtige items zijn niet alleen handgemaakt, duurzaam maar ook nog eens het begin voor een betere toekomst! Elk item zorgt voor een glimlach op het gezicht van jouw kind. En stiekem wordt hij/zij ook nog eens gestimuleerd. Speelgoed met een missie!

Weet je het na deze leuke items nog even niet? Kijk dan alsnog even bij de leeftijdscategorie van jouw kindje zodat je nog meer inspiratie kunt opdoen, bekijk dit dan hier!

Veel shopplezier! Liefs, Sam.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.