• Voor 13:00 uur besteld, is dezelfde werkdag verzonden
  • Vrolijk verpakt
  • Duurzame merken
  • GRATIS verzenden vanaf €29,-*

trapauto

Wanneer je eerste loopauto een echte RACEWAGEN is! 

Dit wil toch ieder kind!  Comfortabel geïnstalleerd op zijn Speedster Silkgrey, zeer stabiel en stevig, handen aan het stuur, voeten op de grond, uw kind zal snel een echte coureur aan het stuur worden! Deze Silkgrey Baghera Speedster auto is gemaakt van metaal. Het is daarom zeer robuust!

Met zijn taupekleur en retrostijl is dit kleine autootje vol charme. Veel elementen geven het een aparte uitstraling, zoals de koplampen en het chromen rooster, waardoor het een ideaal geboorte- of verjaardagscadeau is! 

 

LEEFTIJD: 1 - 3 / AFMETINGEN: 75 x 25 x 37 cm / GEWICHT AUTO: 5.5 kg/ ZITHOOGTE: 25 kg / TOEGESTAAN GEWICHT: 20 kg

 

Levertijd 3-5 werkdagen

Wanneer jouw eerste loopauto een echte branweerauto is! 

Deze Speedster brandwagen van Baghera is gemaakt van metaal. Het is daarom zeer robuust en zal het kind in al zijn avonturen als jonge piloot begeleiden. Zijn grote wielen zijn bedekt met rubberen banden, waardoor deze Baghera-drager rustig kan rijden op elk terrein (huis, asfalt, grind, gras, enz.) Met zijn rode kleur en retrostijl is dit kleine autootje vol charme. Veel elementen geven het een bijzondere uitstraling, zoals koplampen en chromen radiatorrooster, waardoor het een ideaal verjaardagscadeau is! Uw kind zal niet onopgemerkt achter het stuur van zijn nieuwe auto blijven!

 

LEEFTIJD: 1 - 3 / AFMETINGEN: 75 x 25 x 37 cm / GEWICHT AUTO: 6 kg / ZITHOOGTE: 25 cm / MAX. TOEGESTAAN GEWICHT: 20 kg

 

Levertijd 3-5 werkdagen

 

Wanneer je loopauto niets anders is dan een echt Vliegtuig!

De Speedster in de populaire vliegtuig-look is het perfecte speelgoed voor de eerste verkenningsvluchten in huis of tuin!
De retro glijder is in Frankrijk met veel aandacht voor detail ontworpen en is volledig van metaal gemaakt, waardoor hij zeer robuust en duurzaam is! Met zijn zilveren kleur en retrostijl is dit kleine autootje vol charme. Veel elementen geven het een bijzondere uitstraling, zoals koplampen en chromen radiatorrooster, waardoor het een ideaal verjaardagscadeau is!

 

LEEFTIJD: 1 - 3 / AFMETINGEN: 75 x 25 x 45 cm / GEWICHT AUTO: 6 kg / ZITHOOGTE: 25 cm / MAX. TOEGESTAAN GEWICHT: 20 kg

 

Levertijd 3-5 werkdagen

Wanneer je loopauto deze gave rode Rider is!

Deze Baghera Rider Red is gemaakt van metaal. Hij is zeer robuust en zal het kind vergezellen in al zijn avonturen als jonge piloot. Zijn grote wielen zijn bedekt met rubberen banden, waardoor deze Red ride-on geruisloos kan circuleren op elk type terrein (huis, asfalt, grind, gras) Met zijn rode kleur en retro stijl is dit kleine autootje vol charme. Veel elementen geven hem een andere uitstraling, zoals zijn chromen rooster, door een ideaal verjaardagscadeau te geven! Uw kind zal niet onopgemerkt blijven in zijn nieuwe auto!

 

AFMETINGEN: 90 x 38 x 41 cm / GEWICHT: 8 kg / ZITHOOGTE: 33 cm

 

Levertijd: 3-5 werkdagen

Vroem, vroem, daar ga je over straat met deze prachtige witte loopauto!

 

Deze Baghera Rider Sneeuwwitje is gemaakt van metaal. Hij is zeer robuust en zal het kind vergezellen in al zijn avonturen als jonge piloot. Zijn grote wielen zijn bedekt met rubberen banden, waardoor deze White Rider geruisloos kan circuleren op elk type terrein. Met zijn witte kleur en retrostijl is dit kleine autootje vol charme. Veel elementen geven hem een andere uitstraling, zoals zijn chromen rooster, door een ideaal verjaardagscadeau te geven! 

 

AFMETINGEN: 90 x 38 x 41 cm / GEWICHT: 8 kg / ZITHOOGTE: 33 cm / MAX. TOEGESTAAN GEWICHT: 25 kg

 

Levertijd 3-5 werkdagen

 

Deze Rider Elegant Baghera drager is gemaakt van metaal. Hij is dus zeer robuust en zal het kind in al zijn avonturen als jonge coureur begeleiden. Met zijn witte kleur en top-of-the-range retro stijl, is deze Rider Baghera drager vol charme. Veel elementen geven hem een aparte uitstraling, zoals de versiering, het stuurwiel en de zitting in kameelimitatieleer en de witte carrosserie. Uw kind zal niet onopgemerkt achter het stuur van zijn nieuwe auto zitten! Dit fantastische speelgoed kan ook gebruikt worden als decoratie voor zijn kamer voor een unieke stijl.

 

LEEFTIJD: 2 - 4 / AFMETINGEN: 90 x 38 x 41 cm / GEWICHT: 8 kg / ZITHOOGTE: 33 cm / MAX. TOEGESTAAN GEWICHT: 25 kg

 

Levertijd 3-5 werkdagen

Een maximale ride-on voor kampioenen met grote ambities!

 

Met zijn 90 cm lengte en grote wielen is deze auto voor ervaren rijders! Robuust, stil en zeer wendbaar, deze elegante Rider Carrier van topklasse is volledig van metaal met afwerking van het stuurwiel en het kameelleren zadel. Met zijn groene kleur en high-end retro stijl is deze Rider Baghera drager vol charme. Veel elementen geven hem een aparte uitstraling, zoals zijn decoratie, zijn zwarte lederen stuurwiel en zitting en zijn groene carrosserie. Uw kind zal niet onopgemerkt achter het stuur van zijn nieuwe auto blijven! Dit fantastische speelgoed kan ook gebruikt worden als decoratie voor zijn kamer voor een unieke stijl.

 

LEEFTIJD: 2 - 4 jaar / AFMETINGEN: 90 x 38 x 41 cm / GEWICHT: 8 kg/ MAX. TOEGESTAAN GEWICHT: 25 kg

 

Levertijd 3-5 werkdagen

Haven Collectie: Een maxi Loopauto voor kampioenen met grote ambities!

 

Deze Baghera Rider Silver is gemaakt van metaal. Hij is zeer robuust en zal het kind vergezellen in al zijn avonturen als jonge piloot. Zijn grote wielen zijn bedekt met rubberen banden, waardoor deze Silver drager geruisloos kan circuleren. Met zijn zilveren kleur en retro stijl is dit kleine autootje vol charme. Veel elementen geven hem een andere uitstraling, zoals zijn chromen rooster, door een ideaal verjaardagscadeau te geven! Uw kind zal niet onopgemerkt blijven in zijn nieuwe auto!

 

LEEFTIJD: 2 - 4 / AFMETINGEN: 90 x 38 x 41 cm / GEWICHT: 8 kg / ZITHOOGTE 33 cm / MAX. TOEGESTAAN GEWICHT: 25 kg

 

Levertijd 3-5 werkdagen

Een maxi loopauto voor kampioenen met grote ambities!

 

Deze Baghera Rider Pink is gemaakt van metaal. Hij is zeer robuust en zal het kind vergezellen in al zijn avonturen als jonge coureur.

Met zijn roze kleur en retro stijl is dit kleine autootje vol charme. Veel elementen geven hem een andere uitstraling, zoals zijn chromen rooster, door het maken van een ideaal verjaardagscadeau ! Uw kind zal niet onopgemerkt blijven in zijn nieuwe auto!

 

LEEFTIJD: 2 - 4 / AFMETINGEN: 90 x 38 x 41 cm / GEWICHT: 8 kg / ZITHOOGTE: 33 cm / MAX. TOEGESTAAN GEWICHT: 20 kg

 

Levertijd 3-5 werkdagen

Dit prachtige speelgoed tankstation Baghera is trouw gebleven aan de oude benzinepompen. Met zijn vintage look, het knalrode en het "gerinkel" van de slinger prikkelt hij de fantasie van je kind. Het Baghera-tankstation zal jong en oud bekoren en zal de kinderkamer tot leven brengen als fantastisch decoratief speelgoed.  Zijn formaat geeft hem uitstekende stabiliteit en de slang kan zo vaak als nodig is worden losgehaakt en aan de beugel worden gehangen.

 

LEEFTIJD: 3 + / AFMETINGEN: 25 x 30 x 85 cm / GEWICHT: 5 kg

 

Levertijd 3-5 werkdagen


Baghera staat voor stevig en duurzaam speelgoed.

Deze loopauto's zijn gemaakt van metaal. Zij zijn zeer robuust en zal het kind vergezellen in al zijn avonturen als jonge coureur. Zijn grote wielen zijn bedekt met rubberen banden, waardoor deze Silver drager geruisloos kan circuleren op elk type terrein (huis, asfalt, grind, gras, …). Uw kind zal goed beschermd zijn en zal de auto veilig kunnen spelen en op ontdekking gaan! Een maxi loopauto voor kampioenen met grote ambities!