• Voor 13:00 uur besteld, is dezelfde werkdag verzonden
  • Vrolijk verpakt
  • Duurzame merken
  • GRATIS verzenden vanaf €29,-*

Een “collector’s” trapauto voor kinderen ! Geïnspireerd door de jaren ’30, met een heerlijke retrostijl, is deze metalen auto zeer goed uitgerust met een verchroomde grille, twee grote koplampen en een handgreep voor de voorruit. 

Deze Baghera-auto is uitgerust met een retrotrapsysteem, waardoor een kind van 3 tot 6 jaar gemakkelijk kan trappen. Dankzij dit systeem beweegt het kind zich vrij en zonder risico’s (geen ketting, geen tandwielen, …). Het kind kan ook met zijn voeten op de grond staan om vooruit te komen. De pedalen zijn in 3 standen verstelbaar, waardoor de cockpit kan worden aangepast aan de groei van het kind.

 

LEEFTIJD: 3 - 6 / AFMETINGEN: 80 x 50 x 40 cm / GEWICHT: 11 kg / ZITHOOGTE: 50 cm / TOEGESTAAN GEWICHT:25 kg

 

Levertijd 3-5 werkdagen

Een “collector’s” trapauto voor kinderen ! Geïnspireerd door de jaren ’30, met een heerlijke retrostijl, is deze metalen auto zeer goed uitgerust met een verchroomde grille, twee grote koplampen en een handgreep voor de voorruit. De kleintjes zitten comfortabel achter het stuur van deze prachtige, chique en charmante “tacot” en zullen trots zijn om aan boord te klimmen en op avontuur te gaan!

 

LEEFTIJD:3 - 6 / AFMETINGEN:80 x 50 x 40 cm / GEWICHT: 11 kg / ZITHOOGTE: 50 cm /MAX. TOEGESTAAN GEWICHT: 25 kg

 

Levertijd 3-5 werkdagen

Met zijn blauwe kleur, kleurschakeringen en vintage spirit is dit kleine autootje vol stijl. Deze Baghera-auto is uitgerust met een retrotrapsysteem, waardoor een kind van 3 tot 6 jaar gemakkelijk kan trappen. Dankzij dit systeem beweegt het kind zich vrij en zonder risico’s (geen ketting, geen tandwielen, …). Het kind kan ook met zijn voeten op de grond staan om vooruit te komen. De pedalen zijn in 3 standen verstelbaar, waardoor de cockpit kan worden aangepast aan de groei van het kind.

 

LEEFTIJD: 3 - 6 / AFMETINGEN: 80 x 50 x 40 cm / GEWICHT: 10.5 kg / ZITHOOGTE: 50 cm/ MAX. TOEGESTAAN GEWICHT:25 kg

 

Levertijd 3-5 werkdagen