Elou


De waarheid is daar en we gaan het ontdekken met Rocket.
Rocket speelt met de verbeelding en onderscheidt zich door zijn eenvoud ontwerp en projecteert toch de schoonheid van kurk. Een ruimtespeelgoed dat kan worden gebruikt om te spelen, verhalen te vertellen of laat jouw fantastie de vrije loop! Neem je racket mee naar de sterren en voorbij! (Leeftijd 12+ maanden)


Speelgoed van Kurk, 100% natuurlijk
Afmeting 190 x 95 x 95 mm

Uit voorraad leverbaar

Een ruimtelijke reis is nu mogelijk dankzij Spacecraft. Verken nieuwe en unieke planeten, zweef door de ruimte, bekijk de wereld van bovenaf, allemaal door gewoon met Spacecraft te spelen. Een leuk en avontuurlijk speelgoed dat een geweldige kans kan zijn om de ruimte te verkennen of gewoon de beste fantasie van kinderen de vrije loop te laten!

Neem deze raket mee naar de sterren en voorbij! (Leeftijd 12+ maanden)

 

Speelgoed van Kurk, 100% natuurlijk.
Afmetingen : 190 x 107 x 46 mm

Uit voorraad leverbaar

Met de nadruk op de natuur, trekken al ons speelgoed een parallel tussen flora en fauna en spelen, dat zowel leuk als leerzaam is. Onze funghi, die eruitziet als een paddenstoel, heeft tot doel de coördinatie en ruimtelijke oriëntatie bij kinderen te stimuleren, terwijl ze hen helpen stapelen en balanceren. (Leeftijd 18+ maanden)


Speelgoed van Kurk, 100% natuurlijk.
Afmeting: 110 x 110 x 150 mm

Uit voorraad leverbaar

Iedereen aan boord! Laten we verder gaan met het grootste transport: het straalvliegtuig! Vliegen maakt deel uit van onze verbeelding en kinderen nemen het serieus. De Jet Plane is gemaakt van kurk en rubber en is het perfecte speelgoed voor peuters om de fijne motoriek en ruimtelijke vaardigheden te verbeteren. Het perfecte speelgoed voor fantasierijke kinderen. (Leeftijd 12+ maanden)

Speelgoed van Kurk, 100% natuurlijk.

Afmeting: 180 x 200 x 620 mm

Uit voorraad leverbaar

Laten we uw vlucht een vintage look geven! Ons bubbelvliegtuig is het perfecte speelgoed voor je volgende avontuur. De grote cockpit doet denken aan een bubbellook en geeft het speelgoed een vintage beweging. De Bubble Plane is gemaakt van kurk en rubber en is het eenvoudige speelgoed dat peuters gebruiken om hun fijne motoriek en ruimtevaardigheden te verbeteren. Een fantasierijk speelgoed voor creatieve kinderen. (Leeftijd 12+ maanden)

Speelgoed van Kurk, 100% natuurlijk.
Afmeting: 140 x 180 x 100 mm

Uit voorraad leverbaar

De ruimte zal altijd een goede plek zijn om een avontuur te beginnen. De UFO zal altijd leven geven aan een goed verhaal en deze UFO is het perfecte speelgoed om kinderen te laten dromen van denkbeeldige planeten en schepen. Gemaakt van kurk en in een lichte kleur, dit tweedelige speelgoed is perfect om het vertellen van verhalen te verbeteren en ook om de dagelijkse speeltijd leuker te maken. (Leeftijd 12+ maanden)

Speelgoed van Kurk, 100% natuurlijk.

Afmeting: 145 x 145 x 87 mm.

Uit voorraad leverbaar

Auto's zijn waarschijnlijk een van de eerste speelgoedsoorten waarmee kinderen zich identificeren.
Peuters houden van alles waar ze mee kunnen spelen en racen op je allerhardst. Deze raceauto is speelgoed dat is ontworpen om de ruimte van een kind te oriëntateren en de ontwikkeling van motorische vaardigheden, voor kinderen om spelend door het hele huis te scheuren en gebruik te maken van elk hoekje als hun spel.

Speelgoed van Kurk, 100% natuurlijk.
Afmeting: 144 x 117 x 65 mm

Uit voorraad leverbaar

In de lucht, in de wolken, op zoek naar de zon. Wie houdt er niet van vliegen? Kinderen proberen vaak te vliegen, dus Heli is een goede manier om in de lucht te spelen. Lichtgewicht en leuk, Heli onderscheidt zich door zijn rubberen propellers en ook door het feit dat het meer kleur en beweging brengt in het dagelijkse leven van kinderen. Een makkelijk speeltje dat de lucht dichterbij brengt. (leeftijd 12+ maanden)


Speelgoed van Kurk, 100% natuurlijk.

Afmeting: 153 x 70 x 75 mm

Uit voorraad leverbaar

Lieveheersbeestje is een pretentieloos passend speelgoed met als hoofddoel stimuleren de ontwikkeling van de oog-handcoördinatie van het kind en motoriek. Dit speelgoed wordt gespeeld door op de kurken te duwen (stippen) in de meerdere sleuven op de halfronde schaal van het speelgoed, het nabootsen van het visuele effect van de zwarte vlekken van een typisch rood lieveheersbeestje. (Leeftijd 18+ maanden)

 

Speelgoed van Kurk, 100% natuurlijk.

Afmeting: 150 x 150 x 150mm

Uit voorraad leverbaar

Hoewel dit een plezierig onderdeel is van de routine van een kind, moet baden ook worden gezien als een relaxmomentje.

Zwem, spetter en wervel met dit schildpadje  voor een interactieve en stimulerende bad ervaring. Dankzij de ergonomische vorm, de zachte textuur en de flexibele ledematen kan onze schildpad zowel op het water als op het droge bewegen, voor het grootste plezier van het kind. (Leeftijd 12+ maanden)


Speelgoed van Kurk, 100% natuurlijk.

Afmeting: 170 x 170 x 50 mm

Uit voorraad leverbaar

Onze wobbly wiebel is een roly-poly speelgoed voor kinderen om heen en weer te schommelen, wiens basisprincipe wordt ondersteund door een zelfbalancerend mechanisme dat hem altijd rechtop houdt in zijn positie. Met enkele van de favoriete dieren, namelijk een pinguïn, erop bedrukt kan dit speeltje niet gaan liggen en richt zichzelf op als het wordt geduwd. Een leuke speelgoed voor de coördinatie ontwikkeling van jouw kleintje! (Leeftijd: +18 maanden)

Speelgoed van Kurk, 100% natuurlijk.
Afmeting: 80 x 80 x 140 mm

Uit voorraad leverbaar

Deze Wobbly is een Roly-Poly speelgoed voor kinderen om heen en weer te schommelen, wiens basisprincipe wordt ondersteund door een zelf balancerend mechanisme dat deze leukerd altijd rechtop houdt in zijn positie. Met deze schattige pinguïn op de voorkant gedrukt, kan dit speeltje niet gaan liggen en richt zichzelf op als het wordt geduwd. Een leuke spelletje voor de coördinatie ontwikkeling van kinderen. (Leeftijd +18 maanden)


Speelgoed van Kurk, 100% natuurlijk
Afmeting: 80 x 80 x 140 mm

Uit voorraad leverbaar


Spelen is niet alleen een vrijetijdsbesteding, gezien vanuit het perspectief van een volwassene. Spelen is een belangrijk onderdeel van het natuurlijke leer- en ontwikkelingsproces van een kind. Al spelend vormt het kind zijn eigen emotionele, sociale en cognitieve identiteit. Spelen is niet alleen een middel om zich uit te drukken, het is ook een buitengewoon belangrijk instrument om verbeeldingskracht en creativiteit aan te wakkeren.

” elou is een innovatief alternatief dat de spontaniteit wil herstellen die inherent is aan het educatieve proces van spelen “