Geïnspireerd door de Montessori-filosofie, beschikt Kumpu over een boekenboog op kinderniveau aan de voorzijde waarmee kinderen gemakkelijk hun favoriete boeken kunnen verkennen en openen. Aan de andere kant van deze boog is er een werkplek op kindermaat die ideaal is voor het beoefenen van verschillende activiteiten die de aandacht, concentratie en motoriek van kinderen ontwikkelen.Omdat de rol van het spel ook belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen, kun je altijd door de tunnel kruipen om op avontuur te gaan in het sprookjesland van je favoriete boek. Of leg een doek over het de Kumpu heen en ga samen met je vriendjes spelen in de hut.

 

  • Materiaal: Berkenhout multiplex / Hoogte : 75 cm / Breedte: 73 cm / Diepte: 110 cm
  • Maximaal gewicht : 80 kg / Gewicht : 30 kg

 

Levertijd 5-10 werkdagen

Geïnspireerd door de Montessori-filosofie, heeft KUMPU een naar voren gerichte boekenplank op kindniveau waarmee kinderen gemakkelijk hun favoriete boeken kunnen verkennen en openen. Aan de andere kant van de boog is er een werkstation op kindermaat dat ideaal is voor het oefenen van verschillende activiteiten die de aandacht, concentratie en motoriek van kinderen ontwikkelen. Omdat de rol van het spel ook belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen, kun je altijd door de tunnel kruipen om op avontuur te gaan in het sprookjesland van je favoriete boek.

 

Materiaal: Berkenhout multiplex / Hoogte : 75 cm / Breedte: 73 cm / Diepte: 110 cm

Maximaal gewicht : 80 kg / Gewicht : 30 kg

 

Levertijd 5-10 werkdagen

De Fitwood Montessori boekenboog Kumpu is een innovatief multifunctioneel meubilair dat kinderen aanmoedigt tot zelfleren zonder het belang van spelen te vergeten. Het is ontworpen om het verlangen van kinderen naar kennis en leren te koesteren en om hun autonome groei te ondersteunen.