KOKO Cardboards

Wilt jouw kleintje altijd een echte dinosaurus zijn?

Neem jouw kleintje mee naar de prehistorische wereld, dankzij dit Masker! Het geheel is zo ontworpen dat ELKE OUDER dit kan maken met zijn of haar kind. Je hoeft geen artiest of creatief te zijn. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je het masker in elkaar moet zetten en je zal worden begeleidt tot het masker helemaal klaar is.

Dankzij de verstelbare hoofdband in het masker kun je de maat aanpassen aan elk hoofd, zelfs een volwassene!

Een groot pluspunt is dat je het zelf kunt versieren. Wanneer je uitgekeken raakt op het "schone masker" kun je het een tweede leven geven door de T-rex op je eigen manier te schilderen of in te pakken.

-Dit DIY kit bevat al de nodige elementen, behalve het standaard gereedschap; schaar, lijm en een kwast. Werktijd: Ongeveer 1 uur, Dit product is gemaakt van gecertificeerd, gerecycled karton. Ontworpen en gemaakt in Polen. Koko cardboards kiest producten welke het milieu niet belasten.

 

Uit voorraad leverbaar

Dromen jouw kinderen van een ruimte expeditie?

Dit kostuum breng jouw kindje naar de verre sterrenstelsels en daar voorbij! Het geheel is zo ontworpen dat ELKE OUDER dit kan maken met zijn of haar kind. Je hoeft geen artiest of creatief te zijn. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je het kostuum in elkaar moet zetten en je zal worden begeleidt tot het kostuum helemaal klaar is. 

De rubbers van de rugzak en de binnenkant van de helm kunnen worden aangepast.

Een groot pluspunt is de mogelijkheid van een eigen decoratie. Wanneer je je verveelt met het "schone kostuum" kun je het een ander leven geven door het kostuum op je eigen manier te schilderen of af te plakken! 

 

-De DIY kit bevat al de nodige elementen, behalve het standaard gereedschap; schaar, lijm en een kwast. Deze astronaut set bestaat uit een helm en een rugzak.  De kit komt met instructies. Werktijd: Ongeveer 2 uur, Dit product is gemaakt van gecertificeerd, gerecycled karton. Ontworpen en gemaakt in Polen. Koko cardboards kiest producten welke het milieu niet belasten.

 

Uit voorraad leverbaar. 

Woont er een kleine feetje bij jullie huis?

Breng jouw kindje in een magische wereld van de feetjes, dankzij dit kostuum! Het geheel is zo ontworpen dat ELKE OUDER dit kan maken met zijn of haar kind. Je hoeft geen artiest of creatief te zijn. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je het kostuum in elkaar moet zetten en je zal worden begeleidt tot het kostuum helemaal klaar is..

De grootte van de tiara en de vleugelbanden kunnen worden aangepast.

Een groot pluspunt is de mogelijkheid van een eigen decoratie. Wanneer je je verveelt met je "schone kostuum" kun je het een ander leven geven door het op je eigen manier te schilderen en in te pakken.

 

-Deze DIY set bestaat uit een vleugels, staf en kroon. De DIY kit bevat al de nodige elementen, behalve het standaard gereedschap; schaar, lijm en een kwast.

Moeilijkheidsgraad: medium, Dit product is gemaakt van gecertificeerd, gerecycled karton. Ontworpen en gemaakt in Polen., Koko cardboards kiest producten welke het milieu niet belasten.

 

Uit voorraad leverbaar

Woont er een echte superheld in jouw huis?

Neem je kind mee in de wereld van superkrachten, dankzij dit kostuum! Het geheel is zo ontworpen dat ELKE OUDER dit kan maken met zijn of haar kind. Je hoeft geen artiest of creatief te zijn. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je het kostuum in elkaar moet zetten en je zal worden begeleidt tot het kostuum helemaal klaar is.

Dit pakket wordt geleverd met papieren instructies waarmee je het kostuum binnen een uur kunt maken. 

De cape, het masker, de riem en de polsen kunnen worden aangepast. Een groot pluspunt is de mogelijkheid van een eigen decoratie. Wanneer je je verveelt met het "schone kostuum" kun je het een tweede leven geven door het kostuum op je eigen manier te schilderen of in te pakken.

 

-Deze DIY set bestaat uit een cape, masker, riem en armbanden. De DIY kit bevat al de nodige elementen, behalve het standaard gereedschap; schaar, lijm en een kwast.

Moeilijkheidsgraad: medium, Dit product is gemaakt van gecertificeerd, gerecycled karton. Ontworpen en gemaakt in Polen., Koko cardboards kiest producten welke het milieu niet belasten.

 

Uit voorraad leverbaar

Zijn je kinderen dol op eenhoorns?

Neem je kind mee in een sprookjesachtige wereld, dankzij dit kostuum! Het geheel is zo ontworpen dat ELKE OUDER dit kan maken met zijn of haar kind. Je hoeft geen artiest of creatief te zijn. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je het masker in elkaar moet zetten en je zal worden begeleidt tot het masker helemaal klaar is.

Dankzij de verstelbare hoofdband in het masker kun je de maat aanpassen aan elk hoofd, zelfs een volwassene!

Een groot pluspunt is dat je het zelf kunt versieren. Wanneer je uitgekeken raakt op het "schone masker" kun je het een tweede leven geven door de Eenhoorn op je eigen manier te schilderen of in te pakken.

 

-De DIY kit bevat al de nodige elementen, behalve het standaard gereedschap; schaar, lijm en een kwast. Werktijd: Ongeveer 1 uur. Dit product is gemaakt van gecertificeerd, gerecycled karton. Ontworpen en gemaakt in Polen, Koko cardboards kiest producten welke het milieu niet belasten.

Uit voorraad leverbaar 

Is jouw kind een jonge ontdekkingsreiziger?

Neem uw kind mee in de wereld van de prachtige reizen, dankzij dit kostuum! Het geheel is zo ontworpen dat ELKE OUDER dit kan maken met zijn of haar kind. Je hoeft geen artiest of creatief te zijn. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je het kostuum in elkaar moet zetten en je zal worden begeleidt tot het kostuum helemaal klaar is.

Een groot pluspunt is de mogelijkheid van een eigen decoratie. Wanneer je je verveelt met het "schone kostuum" kun je het een tweede leven geven door het op je eigen manier te schilderen of af te plakken. Daarnaast hebben we voor je een inspiratie voorbereid voor het volgende creatieve avontuur waarin je het kostuum kunt uitbreiden met een ander element!

 

-De DIY kit bevat al de nodige elementen, behalve het standaard gereedschap; schaar, lijm en een kwast. Werktijd: Ongeveer 2 uur. Dit product is gemaakt van gecertificeerd, gerecycled karton. Ontworpen en gemaakt in Polen, Koko cardboards kiest producten welke het milieu niet belasten.

 

Uit voorraad leverbaar 

Is jouw kleintje een groot fan van konijntjes?

Haal jouw eigen konijntje in huis met dit konijnenmasker. Het geheel is zo ontworpen dat ELKE OUDER dit kan maken met zijn of haar kind. Je hoeft geen artiest of creatief te zijn. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je het masker in elkaar moet zetten en je zal worden begeleidt tot het masker helemaal klaar is.

Dankzij de verstelbare hoofdband kun je de grootte van het masker aanpassen aan elk hoofd, zelfs dat van een volwassene!

 

-De DIY kit bevat al de nodige elementen, behalve het standaard gereedschap; schaar, lijm en een kwast. 
Werktijd: Ongeveer 1 uur. Dit product is gemaakt van gecertificeerd, gerecycled karton. Ontworpen en gemaakt in Polen, Koko cardboards kiest producten welke het milieu niet belasten.

 

Uit voorraad leverbaar