Pettiepet

Met Lina hoef je nergens meer bang voor te zijn. Zij komt rechtstreeks uit de sterrenhemel om jouw kleintje te beschermen tegen nare dromen! Neem haar overal mee naartoe en zij zal jouw beschermen!

Voor de PettiePets zijn er ook diverse andere kledingsets die bij alle dieren passen en zelfs met elkaar te combineren zijn. Verkleden is niet alleen leuk voor ons, maar bevordert ook de motoriek en verbeeldingskracht van kinderen. De knuffels worden fairtrade en liefdevol met de hand gemaakt in Chiang Mai, Thailand.

Kenmerken: Dierenpop kat in een glanzende satijnen jurk, witte sokken en afneembare engelenvleugels.
Materiaal: Pop gemaakt van katoenen stof met polyester vulling watten. Kledingset gemaakt van katoen, gemengde stof en vilt. Afmetingen: ca. 35 cm hoog. Aanbevolen leeftijd vanaf 3 jaar.

 

Uit voorraad leverbaar

ZOEEFFF!! Is het een vliegtuig? Is het een raket? Nee het is SUPER BUNNY! Gewoon de wereld redden? Geen probleem voor ons super konijntje! ALs hij 's nachts maar wel in jouw bed mag knuffelen. Zelfs een echte superheld moet rusten en de beste manier om dat te doen is in gestreepte superheldenpyjama.

 

Voor de PettiePets zijn er verschillende andere kledingsets die bij alle dieren passen en met elkaar gecombineerd kunnen worden. Verkleden is niet alleen leuk voor ons, maar bevordert ook de motoriek en verbeeldingskracht van kinderen. De knuffels worden fairtrade en liefdevol met de hand gemaakt in Chiang Mai, Thailand.

Knuffelkonijn met bruine oren, met superheldenpak, cape en masker. Materiaal: Pop gemaakt van katoenen stof met polyester vulling watten. Set kleding gemaakt van gemengde stof. Afmetingen: ca. 35 cm hoog. Aanbevolen leeftijd is vanaf 3 jaar. 

 

Uit voorraad leverbaar

Uitverkocht

PETTIEPET - BEER LOTTA - REGENBOOG

€ 39,00
Uitverkocht

PETTIEPET - BEER LOTTA - REGENBOOG

€ 39,00

Lieve kleine Beer Lotta houdt van de zomer en verkleedt zich graag. Haar favoriete stuk is haar regenboog jumpsuit. Lotta Regenboog is een vrolijke pop en een trouwe vriendin om te knuffelen en te spelen. Neem haar overal mee naartoe!


Er zijn verschillende kledingsets die passen bij Lotta en alle andere PettiePets en zelfs met elkaar te combineren zijn. Verkleden is niet alleen leuk, maar bevordert ook de motoriek en verbeeldingskracht van kinderen. Onze PettiePets zijn fairtrade & liefdevol handgemaakt in Chiang Mai, Thailand.

Materiaal: Lappenpop gemaakt van katoenen stof met polyester vulling katoen, kledingstuk gemaakt van gemengde stof en vilt. Afmetingen: +/- 35 cm hoog. Aanbevolen leeftijd is vanaf 3 jaar. 

 

Tijdelijk niet op voorraad

Lieve, Schattige Prinses Tilda heeft zich aangekleed voor het bal en wacht tot haar prins haar komt ophalen.Verkleed jouw kleintje zichzelf ook zo vaak? Dan is deze lieve prinses zijn/haar perfecte match! Ze draagt een glimmende feestjurk en een kroon en is niet alleen fijn om mee te knuffelen maar ook om mee te spelen.


Er zijn verschillende kledingsets die passen bij Tilda en alle andere PettiePets en zelfs met elkaar te combineren zijn. Na een avondje dansen trekt Tilda graag haar favoriete slaapjurk aan. Verkleden is niet alleen leuk voor ons, maar bevordert ook de motoriek en verbeeldingskracht van kinderen. Onze PettiePets zijn fairtrade en liefdevol handgemaakt in Chiang Mai, Thailand.

Kenmerken: Knuffel met prinsessenjurk en kroon. Materiaal: Lappenpop gemaakt van katoenen stof met polyester vulling katoen, kledingstuk gemaakt van gemengde stof en vilt.  Afmetingen: +/- 35 cm hoog. Aanbevolen leeftijd is vanaf 3 jaar. 

 

Uit voorraad leverbaar

Voor Lina is elke dag een "vrije" dag - vrij van zorgen en gevuld met grappige verhalen die ze haar vrienden vertelt. Haar favoriete ijssmaak is citroen met witte chocolade. Lina is een trouwe vriendin om heerlijk mee te knuffelen en te spelen.

Er zijn verschillende kledingsets die passen bij Lina en alle andere PettiePets en zelfs met elkaar te combineren zijn. Verkleden is niet alleen leuk, maar bevordert ook de motoriek en verbeeldingskracht van kinderen. De PettiePets zijn fairtrade en liefdevol handgemaakt in Chiang Mai, Thailand.

Materiaal: Lappenpop gemaakt van katoenen stof met polyester vulling katoen, kledingstuk gemaakt van gemengde stof en vilt.
Afmetingen: +/- 35 cm hoog. Aanbevolen leeftijd is vanaf 3 jaar. 

 

Uit voorraad leverbaar.

Is jouw kleintje gek op yoga? Dan is lieve Paula iets voor haar/hem! Deze lieve Paula is onze yogakoningin en brengt naast de sportieve outfit ook haar matje mee. Klaar om samen aan de slag te gaan!

Voor de PettiePets zijn er ook diverse andere kledingsets die bij alle dieren passen en zelfs met elkaar te combineren zijn. Verkleden is niet alleen leuk, maar bevordert ook de motoriek en verbeeldingskracht van kinderen. De knuffels worden fairtrade en liefdevol met de hand gemaakt in Chiang Mai, Thailand.

 

Materiaal: Lappenpop gemaakt van katoenen stof met polyester vulling katoen, kledingstuk gemaakt van gemengde stof en vilt. 
Afmetingen: +/- 35 cm hoog. Aanbevolen leeftijd is vanaf 3 jaar. 

 

Uit voorraad leverbaar

Deze kleine knuffelkat Moritz met de rode oren is een trouwe metgezel om te knuffelen en te spelen.  Het leuke aan Moritz is dat jij zelf kunt bepalen welke kleding Moritz aankrijgt.

Er zijn verschillende kledingsets die passen bij zowel Moritz als alle andere PettiePets en zelfs met elkaar te combineren zijn. Of het nu als een dappere piraat is of in een casual look, verkleden, verkleden en nog eens verkleden is niet alleen leuk voor ons, maar bevordert ook de motoriek en verbeeldingskracht van kinderen. De PettiePets zijn fairtrade en liefdevol handgemaakt in Chiang Mai, Thailand.

Kenmerken: Knuffel met gestreept broekje. Materiaal: katoenen stof, watten polyester. Afmetingen: ca. +/- 35 cm hoog. Aanbevolen leeftijd vanaf 3 jaar. 

 

Uit voorraad leverbaar.

Dit kleine knuffelkonijntje Emma met de roze oren is een trouwe metgezel om te knuffelen en te spelen. Verkleed lieve kleine Emma tot een ware prinses, of neem haar mee op stap met een regenjas! Of toch liever mee naar ballet? Dit kan allemaal!

Er zijn verschillende kledingsets die passen bij Emma en alle andere PettiePets en zelfs met elkaar te combineren zijn. Of het nu als ballerina is of casual gekleed met schattige tuinbroeken, verkleden, verkleden en nog eens verkleden is niet alleen leuk voor ons, maar bevordert ook de motoriek en verbeeldingskracht van kinderen. De PettiePets zijn fairtrade en liefdevol handgemaakt in Chiang Mai, Thailand.

Kenmerken: Knuffel met gebloemd broekje. Materiaal: katoenen stof, vulling polyester. Afmetingen: ca. +/- 35 cm hoog. Aanbevolen leeftijd vanaf 3 jaar. 

 

Uit voorraad leverbaar.

Deze kleine knuffelhondje Lasse met de blauwe oren is een trouwe metgezel om te knuffelen en te spelen. Verkleed deze lieve hond als een cowboy of stop Lasse in een slaapzak! Alles is mogelijk, er zijn verschillende kledingsets die passen bij Lasse en alle andere PettiePets en zelfs met elkaar te combineren zijn. Of het nu als zeiler of superheld is, verkleden, verkleden en nog eens verkleden is niet alleen leuk voor ons, maar bevordert ook de motoriek en verbeeldingskracht van kinderen. De PettiePets zijn fairtrade en liefdevol handgemaakt in Chiang Mai, Thailand.

Kenmerken: Knuffel met gestreept broekje. Materiaal: katoenen stof, vulling polyester. Afmetingen: ca. +/- 35 cm hoog. Aanbevolen leeftijd vanaf 3 jaar.

 

Uit voorraad leverbaar.

Deze kleine knuffelkat Lina met de gele oren is een trouwe metgezel om te knuffelen en te spelen. Neem haar mee op avontuur! Maar vergeet dan niet om lieve Lina even wat kleding aan te trekken, er zijn verschillende kledingsets die passen bij Lina en alle andere PettiePets en zelfs met elkaar te combineren zijn. Of het nu als een Pocahontas is of in een luchtige zomerjurk, verkleden, verkleden en nog eens verkleden is niet alleen leuk voor ons, maar bevordert ook de motoriek en verbeeldingskracht van kinderen. De PettiePets zijn fairtrade en liefdevol handgemaakt in Chiang Mai, Thailand.


Kenmerken: Knuffel met gebloemd Broekje. Materiaal: katoenen stof, vulling polyester. Afmetingen: ca. +/- 35 cm hoog. Aanbevolen leeftijd vanaf 3 jaar. 

 

Uit voorraad leverbaar

Deze kleine knuffelbeer Tilo met de bruine oren is een trouwe metgezel om te knuffelen en te spelen. Deze beer vind het heerlijk om zich te verkleden tot een echte cowboy of duikt het liefst nog lekker warm in een slaapzak! Er zijn diverse kledingsets die bij Tilo en alle andere PettiePets passen en zelfs met elkaar te combineren zijn. Of het nu als draak is of in elegante zondagse kleding, verkleden, verkleden en nog eens verkleden is niet alleen leuk voor ons, maar bevordert ook de motoriek en verbeeldingskracht van kinderen. De PettiePets zijn fairtrade en liefdevol handgemaakt in Chiang Mai, Thailand.

Kenmerken: knuffel met geruit broekje. Materiaal: katoenen stof, vulling polyester. Afmetingen: ca. +/- 35 cm hoog. Aanbevolen leeftijd vanaf 3 jaar.

 

Uit voorraad leverbaar.

Deze kleine knuffelbeer Lotta met de roze oren is een trouwe metgezel om te knuffelen en te spelen. Lotta wilde altijd al een ballerina worden, of toch liever mama? Alles is mogelijk met deze lieve Lotta! Er zijn verschillende kledingsets die passen bij Lotta en alle andere PettiePets en zelfs met elkaar te combineren zijn. Of het nu als bakker is of in een stippenjurk, verkleden, verkleden en nog eens verkleden is niet alleen leuk voor ons, maar bevordert ook de motoriek en verbeeldingskracht van kinderen. De PettiePets zijn fairtrade en liefdevol handgemaakt in Chiang Mai, Thailand.

Kenmerken: knuffel met roze broekje. Materiaal: katoenen stof, watten polyester. Afmetingen: ca.+/- 35 cm hoog. Aanbevolen leeftijd vanaf 3 jaar.

 

Uit voorraad leverbaar.

Deze kleine knuffelhondje Paula met de beige oren is een trouwe metgezel om te knuffelen en te spelen. Kleine knuffelhond Paula vind het fijn om samen met jou te verkleden! Het liefste is deze knuffelhond een echte chef kok! Er zijn verschillende kledingsets die passen bij Paula en alle andere PettiePets en zelfs met elkaar te combineren zijn. Of het nu in een bloemenjurk is of als zeemeermin, verkleden, verkleden en nog eens verkleden is niet alleen leuk voor ons, maar bevordert ook de motoriek en verbeeldingskracht van kinderen. De PettiePets zijn fairtrade en liefdevol handgemaakt in Chiang Mai, Thailand.

Kenmerken: knuffel met rood broekje. Materiaal: katoenen stof, watten polyester. Afmetingen: ca. 35 cm hoog. Aanbevolen leeftijd vanaf 3 jaar. 

 

Uit voorraad leverbaar. 

Heb jij een pettiepet knuffel, maar wil je graag met haar naar Yoga? Dat kan! Verkleed jouw pettiepet met o.a. deze leuke kledingset. Speciaal gemaakt voor de PettiePet verkleedpoppen. One size fits all karakters! Veel speelplezier! 

Aanbevolen leeftijd vanaf 3 jaar. 

 

Uit voorraad leverbaar.

Wil jij heel graag je Pettiepet knuffel mee naar buiten nemen, maar het regent? Daar heeft Pettiepet iets voor bedacht! De regenjas! Nu kun jij jouw pettiepet ook meenemen naar buiten!

Verkleed jouw pettiepet met o.a. deze leuke kledingset. Speciaal gemaakt voor de PettiePet verkleedpoppen. One size fits all karakters! Aanbevolen leeftijd vanaf 3 jaar.

 

Uit voorraad leverbaar.

Is jouw kleintje op zoek naar een knappe prins? Stop met zoeken! Dit prachtige verkleedsetje maken jouw pettiepet pop tot een echte prins!.

Dit is een kledingset voor de PettiePet verkleedpoppen. One size fits all karakters.

Aanbevolen leeftijd 3 jaar. 

 

Uit voorraad leverbaar.

Wanneer jouw kindje gek is op koken, kan hij/zij natuurlijk wel een hulpje gebruiken! Dat kan! Verkleed jouw Pettiepet pop tot een echte chefkok! Dit is een kledingset voor de PettiePet verkleedpoppen. One size fits all karakters.

Aanbevolen leeftijd 3 jaar. 

 

Uit voorraad leverbaar

Kijkt jouw kleintje vaak naar Toy story? Speelt hij/zij altijd de cowboy in huis? Hier is zijn/haar vriendje! Verkleed jouw Pettiepet pop tot een echte cowboy en ga samen op avontuur in het wilde westen!! Dit is een kledingset voor de PettiePet verkleedpoppen. One size fits all karakters.

Aanbevolen leeftijd 3 jaar.

 

Uit voorraad leverbaar

Is jouw kleintje helemaal gek op Ballet en doet hij/zij dit het liefst de hele dag? Verkleed jouw Pettiepet pop dan tot een echte ballerina en maak samen de mooiste piroette! Dit is een kledingset voor de PettiePet verkleedpoppen. One size fits all karakters.

Aanbevolen leeftijd 3 jaar.

 

Uit voorraad leverbaar

Wilt jouw pettiepet knuffel graag met jouw mee op vakantie, maar heeft zij nog geen vakantie outfit? Bij dit setje zit niet alleen een bikini, maar ook nog eens een hoedje! Hierdoor is jouw pettiepet helemaal vakantieproof! Verkleed jouw Pettiepet pop met deze bikini! Dit is een kledingset voor de PettiePet verkleedpoppen. One size fits all karakters.

Aanbevolen leeftijd 3 jaar.

 

Uit voorraad leverbaar

Sshhhttt.... Het is tijd om te gaan slapen! Neemt jouw kleintje zijn/haar knuffels ook graag mee naar bed? Met deze verkleedset heeft jouw pettiepet een eigen pyama en masker, hierdoor kan jouw kindje zijn/haar knuffel nu ook meenemen naar bed. Slaap lekker!  Dit is een kledingset voor de PettiePet verkleedpoppen. One size fits all karakters.

Aanbevolen leeftijd 3 jaar.

 

Uit voorraad leverbaar

Beschuit met muisjes! Jawel, er is een klein pettiepet baby'tje geboren! Jouwl lieve pettiepet knuffel heeft een kleintje gekregen en deze neemt hij/zij overal mee naartoe in deze fijne draagzak!

Dit is een kledingset voor de PettiePet verkleedpoppen. One size fits all karakters.

Aanbevolen leeftijd 3 jaar.

 

Uit voorraad leverbaar

Hieperdepiep hoera! Er is een kleintje geboren! Er is een lieve pettiepet baby'tje! Met haar schattige roze oortjes kan ze in deze draagdoek overal mee naartoe!

Dit is een kledingset voor de PettiePet verkleedpoppen. One size fits all karakters.

Aanbevolen leeftijd 3 jaar.

 

Uit voorraad leverbaar

Je kent het wel, je gaat op reis... Alles hebben jullie ingepakt. Maar vergeet vooral niet de spulletjes voor jouw pettiepet knuffel! Deze prachtige slaapzak neem je overal mee naartoe. Gaat jouw kleintje camperen, nou vergeet dan de slaapzak van jouw pettiepet knuffel niet! 

Dit is een kledingset voor de PettiePet verkleedpoppen. One size fits all karakters.

Aanbevolen leeftijd 3 jaar.

 

Uit voorraad leverbaar

Het zonnetje schijnt, je mooiste kleding mag weer uit de kast! Zo ook voor jouw pettiepet knuffel! Want deze bloemenbroek doet je toch gelijk denken aan de zomer? Verkleed jouw pop met deze lange bloemenbroek! 

Dit is een kledingset voor de PettiePet verkleedpoppen. One size fits all karakters.

Aanbevolen leeftijd 3 jaar.

 

Uit voorraad leverbaar

Heeft jouw kleintje altijd al een zeemeermin willen zijn? Pas dan maar op! Want vanaf vandaag zijn er twee zeemeerminnen! Deze prachtige set maakt van jouw pettiepet knuffel een echte zeemeermin! 

Verkleed jouw pettiepet met o.a. deze leuke kledingset. Speciaal gemaakt voor de PettiePet verkleedpoppen. One size fits all karakters!

Aanbevolen leeftijd vanaf 3 jaar. 

 

Uit voorraad leverbaar.

Je kent het wel, het zonnetje schijnt buiten.. Je ruikt de bloemetjes.... Tijd voor jouw pettiepet knuffel om zich te verkleden in deze fleurige bloemenjumpsuit zodat zij met jou mee kan naar buiten!

Dit is een kledingset voor de PettiePet verkleedpoppen. One size fits all karakters.

Aanbevolen leeftijd 3 jaar.

 

Uit voorraad leverbaar

BRRRRR..... Wat is het koud! Zelfs jouw pettiepet knuffel vind het koud! Geen probleem! Met deze winterset Verkleed jouw Pettiepet pop met deze leuke winterset! Een muts, sjaal en handschoenen maken jouw pettiepet knuffel helemaal klaar om met jou mee naar buiten te gaan!

Dit is een kledingset voor de PettiePet verkleedpoppen. One size fits all karakters.

Aanbevolen leeftijd 3 jaar.

 

Uit voorraad leverbaar

Brrr.. Fris windje? Kleed jouw pettiepet knuffel lekker warm aan met dit fluffy jasje! Heerlijk warm en beige van kleur! Heerlijk warm voor jouw pettiepet knuffel en heerlijk voor jou om mee te knuffelen!

Dit is een kledingset voor de PettiePet verkleedpoppen. One size fits all karakters.

Aanbevolen leeftijd 3 jaar.

 

Uit voorraad leverbaar